Omkleden, douches en toiletten

Door de verbouwing van het gebouw van Het Spaarne zijn de kleedkamers, douches en toiletten daar niet bruikbaar. Spaarneleden weten dat al, die kleden zich thuis om en gebruiken de Dixi die voor de deur staat. Voor ploegen van andere verenigingen hebben we geregeld dat zij zich op andere plekken kunnen omkleden en douchen. 

Faciliteiten Amphitrite

De ploegen H8+ van Proteus-Eretes en DV8+ van Daventria kunnen terecht bij HSRV Amphitrite, waar ook hun boten klaar liggen. Zij kunnen daar de kleedkamers en douches gebruiken, net zoals de Spaarneleden afgelopen zomer hebben gedaan. Graag na de wedstrijd wel de boot even uit elkaar halen. Ze moeten terug naar een tijdelijke opslaglocatie.

Faciliteiten Het Spaarne

Dankzij sponsering door H. v.d. Boogaard bv kunnen we de roeiers die nog zenuwachtig zijn voor de start, voordat ze in de boot willen stappen,  gebruik laten maken van een van de twee dixies die voor de deur van Het Spaarne staan.

De ploegen van Spaarne/WIII, ZZV, de Laak, tromp kunnen even een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Jullie krijgen dan instructie waar en bij wie je je voor de wedstrijd kan omkleden en na de wedstrijd kan douchen.

Sponsors
 damen 300x76
 logo blom bv 300x99
 spar racing 300x251
 HMS 180
 Boogaard 180