Sponsors

Dankzij de bijdrage van onderstaande sponsoren zijn we in staat om de wedstrijd Het uur verder uit te bouwen. Het introduceren van een nieuwe wedstrijd met een nieuw concept vergt enige jaren. De storm van 2019 en corona in 2020 hielpen niet om het evenement een vaste plek op de kalender te geven. Het duurt even voordat je naamsbekendheid hebt en ploegen/verenigingen je als wedstrijd weten te vinden op de wedstrijdkalender. Damen heeft ons in de beginjaren erg geholpen. Maar ook een bedrijf als Blom BV uit Vijfhuizen heeft met het beschikbaar stellen van de wisselbekers voor de snelste heren- en damesploeg en de afstandsrecord beker voor de dames de wedstrijd voorzien van bekers die niet misstaan in een prijzenkast. Dankzij dit soort steun in de rug, naast de diverse vrijwilligers zoals kamprechters namens de KNRB, baancommissarissen die toezien op een veilig en eerlijk verloop van de wedstrijd. Maar ook ondersteuning bij het opbouwen en afbreken van vlotten e.d. Zonder deze vorm van ondersteuning is het simpelweg niet mogelijk om een wedstrijd te organiseren.  

Damen Shipyards

Damen is een internationale scheepswerfgroep, maar in wezen zijn we nog steeds een familiebedrijf. Wat we ook doen – of het nu gaat om onze bouwactiviteiten of onze diensten – we streven er altijd naar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.

We zijn actief op alle markten waar we een mogelijkheid zien om te verbeteren, te innoveren of te investeren. Hoe bouwen we betere boten? We luisteren aandachtig naar onze klanten en we investeren veel in innovatie, onderzoek en ontwikkeling.

Damen Shipyards exploiteert meer dan 45 scheepswerven, reparatiewerven en gerelateerde bedrijven over de hele wereld. Gestandaardiseerde ontwerpen, modulaire constructie en het onderhouden van een voorraad- of getrainde scheepstypen leiden tot constante kwaliteit en korte levertijden. Grondig wetenschappelijk onderzoek, bewezen technologie en betrouwbare prestaties zorgen ervoor dat Damen innovatieve schepen aan klanten levert.

Blom BV

De prijzen voor Het Uur zijn ontworpen, gemaakt en beschikbaar gesteld door BLOM BV uit Vijfhuizen. BLOM BV is een innovatief constructiebedrijf en ontwikkelt onder meer (RVS-)constructies, machines en melkcarrousels voor diverse industrieën in verschillende landen.

SPAR Racing

De afstandswaarneming voor Het Uur is mogelijk gemaakt door SPAR Racing. SPAR Racing (Marco Blauwhof & Alwin Snijders) heeft een app ontwikkeld waarmee de gevaren afstand wordt gemeten en real-time inzichtelijk is voor ploegen en toeschouwers. Deze app is ontwikkeld voor het parcours Sloten-Heemstede en wordt daarom in 2022 niet gebruikt.

 

Ook sponsor worden? Dat kan op verschillende manieren. We vertellen u er graag meer over. Neemt u even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Sponsors
 damen 300x76
 logo blom bv 300x99
 spar racing 300x251
 HMS 180
 Boogaard 180