Sponsors

Dankzij de bijdrage van onderstaande sponsoren zijn we in staat om de wedstrijd Het uur verder uit te bouwen. Het introduceren van een nieuwe wedstrijd met een nieuw concept vergt enige jaren. Het duurt even voordat je naamsbekendheid hebt en ploegen/verenigingen je als wedstrijd weten te vinden op de wedstrijdkalender. Damen is zeker geen onbekende in de roeisport en heeft de afgelopen jaren ploegen (o.a. de Lichte Dames 2x die goud wonnen op de Olympische Spelen in Rio 2016) en evenementen waaronder de Damenregatta van Laga gesponsord. We zijn dan ook zeer vereerd dat we in zo’n rijtje mogen staan. Maar ook een bedrijf als Blom BV heeft met het beschikbaar stellen van de wisselbekers voor de snelste heren- en damesploeg en de afstandsrecord beker voor de dames de wedstrijd voorzien van bekers die niet misstaan in een prijzenkast. Dankzij dit soort steun in de rug, naast de diverse vrijwilligers zoals kamprechters namens de KNRB, baancommissarissen die toezien op een veilig en eerlijk verloop van de wedstrijd. Maar ook ondersteuning bij het opbouwen en afbreken van vlotten e.d. Zonder deze vorm van ondersteuning is het simpelweg niet mogelijk om een wedstrijd te organiseren.  

 

Damen is een internationale scheepswerfgroep, maar in wezen zijn we nog steeds een familiebedrijf. Wat we ook doen – of het nu gaat om onze bouwactiviteiten of onze diensten – we streven er altijd naar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.

We zijn actief op alle markten waar we een mogelijkheid zien om te verbeteren, te innoveren of te investeren. Hoe bouwen we betere boten? We luisteren aandachtig naar onze klanten en we investeren veel in innovatie, onderzoek en ontwikkeling.

Damen Shipyards exploiteert meer dan 45 scheepswerven, reparatiewerven en gerelateerde bedrijven over de hele wereld. Gestandaardiseerde ontwerpen, modulaire constructie en het onderhouden van een voorraad- of getrainde scheepstypen leiden tot constante kwaliteit en korte levertijden. Grondig wetenschappelijk onderzoek, bewezen technologie en betrouwbare prestaties zorgen ervoor dat Damen innovatieve schepen aan klanten levert.

De prijzen voor Het Uur (zie uitslag 2016) zijn ontworpen, gemaakt en beschikbaar gesteld door BLOM BV uit Vijfhuizen. BLOM BV is een innovatief constructiebedrijf en ontwikkelt onder meer (RVS-)constructies, machines en melkcarrousels voor diverse industrieën in verschillende landen.

De afstandswaarneming voor Het Uur is mogelijk gemaakt door SPAR Racing. SPAR Racing (Marco Blauwhof & Alwin Snijders) heeft een app ontwikkeld waarmee de gevaren afstand wordt gemeten en real-time inzichtelijk is voor ploegen en toeschouwers.  

 

Ook sponsor worden? Dat kan op verschillende manieren. We vertellen u er graag meer over. Neemt u even contact met ons op via [email protected]?